|
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα εισιτήρια, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, κτλ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας θα σας ζητηθούν από το αυτόματο σύστημα πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, για τα οποία όμως δεν λαμβάνουμε καμμία ενημέρωση, παρά μόνο αν η πληρωμή σας έγινε ή όχι αποδεκτή.

Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

Για τα ευαίσθητα στοιχεία σας που γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) δεν λαμβάνουμε, ούτε αποθηκεύουμε οποιαδήποτε πληροφορία, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Παραλαβή Εισιτηρίων Όροι Χρήσης
Πληρωμές - Τράπεζες Ασφάλεια Συναλλαγών
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Συχνές Ερωτήσεις